Ingen produkt  
till kassan 

Sjunkande perforerad luftslang 13/20mm

Art.nr 1880
52.00 kr
I lager (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

Slang gjord i en speciell sorts högdensitetsplast som trots att den används till luft sjunker och lägger sig på botten av dammen.

Slangen är perforerad med små hål längs hela slangens längd. Mycket bra för att cirkulera och lufta i stora, grunda dammar. Den är också mycket bra för att lufta runt bryggor och båtar mm.

Då det är statiska hål i slangen är den mest lämpad för luftning under årets kallaste månader eftersom hålen till viss del riskerar att gro igen under sommarmånaderna. Vid installation med kompressorer som ger högre tryck är det ett mindre problem än med våra energisnålaste luftpumpar.

Vi kan sälja system med självsjunkande bubbelslang från några meter till 1000-tals meter med matchande blåsmaskiner/kompressorer.

Innerdiametern är 13mm och passar till alla 13mm slangkopplingar och ventiler vi säljer. Den passar också med övergång 19-13mm för våra matarslangar med 19mm invändiga mått.

Priset är per meter slang. Slangen kan levereras i hela längder upp till 100m. Ex. lägger du en beställning på 20st får du en 20m lång slang.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också