Ingen produkt  
till kassan 

Försäljningsvillkor

Köp

Det enklaste förfarandet är att du som kund registrerar dig i webbutiken och lägger en order. Känner du dig osäker kan du alltid ringa och få hjälp med registrering samt beställning.
vi kan också ta emot order via e-post och telefon.

Som registrerad på webshopen kan du ta del av tjänster som följer
-Sparad varukorg,
-Möjlighet att skicka produkter till annan adress! Ett perfekt sätt att skicka födelsedagspresenter direkt till den som fyller år.
-Orderstatus, se statusen för din nya order samt sparad historik om vad du beställt tidigare
-Produktrecensioner, dela med dig av dina åsikter om produkterna till andra kunder.

Priser
Alla priser på Dammbutiken.se är inklusive moms. Ev. fraktkostnad och fakturakostnad visas innan ordern godkänns, inga dolda kostnader tillkommer! Vi reserverar oss mot felskrivningar och förbehåller oss rätten att när som helst ändra butikens priser.

Betalning

Förskottsbetalning
Betalning sker till Plusgiro(34572-8) eller Bankgiro(247-5127)
Ange namn, adress och ordernummer på inbetalningskortet eller kommentarsrutan vid internetbetalning. Beställningen skickas först efter att inbetalningen registrerats, vilket kan ta upp till 3 bankdagar(oftast 1-2 dagar).

Kortbetalning 
Vi erbjuder kortbetalning via Certitrade AB, de accepterar Visa, Mastercard och Diners Club.
Betalningen går till så att du lägger en order och när du klickat på knappen "godkänn din order" kommer du direkt till en säker krypterad sida där du skriver in dina kortuppgifter och godkänner betalningen, när betalningen är klar kommer du direkt tillbaks till Dammbutiken.se och beställningen är klar.
Inga uppgifter om kreditkort lagras av säkerhetsskäl, Certitrade använder både SSL-kryptering samt senaste 3D-secure tekniken. Ingen avgift tillkommer för kortbetalning.

E-post
Vi kan erbjuda kortbetalning även via e-post. Det går till så att du lägger din beställning via e-post och får sen ett bekräftelsemail från oss som innehåller en länk till Certitrade-Pay där du skriver in kortuppgifterna och erlägger betalning. Betalning via Certitrade-Pay stödjer Visa, Mastercard och Diners Club. Certitrade-Pay har samma kryptering och 3D-secure teknik för säker betalning som om du beställer via webbutiken. Ingen avgift tillkommer vid kortbetalning.

Faktura
Betala bekvämt efter att du mottagit din beställning. För att få handla per faktura så krävs att kunden klarar en kreditupplysning utan att ha några betalningsanmärkningar. Vi tar ut en fakturaavgift om 25kr per beställning. Betalningsfristen är 15 dagar netto efter fakturans utställande och betalas till vårt PG eller BG-konto. Vid försenad betalning debiteras en påminnelseavgift om 50kr. Har inte betalning erlagts efter 30 dagar debiteras dröjsmålsränta med 8%. Faktura kan endast erbjudas till kunder inom Sverige och med leverans till folkbokföringsadressen om inte annat avtalats i förväg.

Garanti
Alla produkter omfattas av 1 års garanti, undantaget är t.ex. lampor och membran till luftpumpar. I vissa fall är garantin längre, det specificeras då i produktbeskrivningen. Garantin gäller från inköpsdatum och innefattar fabrikations- och materialfel. Garantin gäller under förutsättning att varan använts på det sätt som den var avsedd och inga ingrepp eller modifikationer på produkten gjorts. Faktura/följesedel ska alltid kunna visas upp i händelse av Garantianspråk. Skulle vi inte komma överens kommer vi alltid att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendation.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt mellan 1-3 arbetsdagar. Beställningar av lagervaror som läggs innan kl 12 helgfri vardag skickas i regel samma dag. När din order har skickats från oss kommer du få ett e-brev som bekräftar detta. Du kan också logga in och kolla orderstatusen under "mitt konto".

Reservation
Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter och tryckfel för produktspecifikationer, bilder, priser och dylikt.